Trappenhal gebouw Anton, Strijp-S

Over Mitchell van Eijk 
Mitchell van Eijk heeft zijn ruimtelijk inzicht vergaard dankzij een opleiding in grafische vormgeving. Tijdens deze studie ontdekte hij niet alleen zijn oog voor detail maar ook zijn passie voor architectuurfotografie. Hierin vertaalt hij zijn kennis van de grafische wereld in foto’s met duidelijke eenheid in lijnen. Hij zet unieke composities neer en weet op die manier een gebouw écht tot recht te laten komen.

 “Door fotografie is mijn kijk op de wereld veranderd. Ik kijk en ik zie bewuster. Architectuur is verweven met mijn bestaan. Ik ontdek een schaduwspel of symmetrie in een gebouw en maak onzichtbare lijnen zichtbaar.”

Met zijn fotografie wil hij anderen inspireren om met een nieuwe blik naar steden te kijken. Het onbekende wordt bekend, en andersom.

“Voor mijn werk reis ik het hele land door. Toch blijft Eindhoven voelen als thuiskomen. Ik ben hier opgegroeid. Deze stad is altijd in beweging, groeit. En ik groei met Eindhoven mee. Veel van mijn eigen werk fotografeer ik dan ook hier.”

Mitchell fotografeert onder andere voor architecten en diverse woonorganisaties. Zijn foto’s verschenen eerder in verschillende media en in exposities in en rondom Eindhoven.

Telefoon: (+31) 6 50611358
Email: info@mitchellvaneijk.nl

BTW: NL002265993B95
KVK: 69533989

Powered by SmugMug Owner Log In