over mij - Mitchell van Eijk

De schoonheid van architectuur
Mijn interesse in fotografie begon tijdens mijn studie als grafisch ontwerper. Ik ontdekte toen dat ik de schoonheid van architectuur wilde vastleggen. Dit heeft me een nieuwe kijk gegeven op alles om mij heen. De uitdaging zit hem voor mij in het vinden en creëren van ongebruikelijke composities. “Het zichtbaar maken van onzichtbare lijnen”, zoals anderen het noemen. Mijn achtergrond als grafisch ontwerper komt hierbij goed van pas.

Uniek werk vanuit een nieuw perspectief
In mijn werk vind ik het belangrijk om te voorkomen dat de foto's onherkenbaar worden bewerkt. Om het onderwerp in volle potentie vast te leggen, bekijk ik alle perspectieven van te voren zorgvuldig. Hiermee creëer ik uniek werk en breng ik details aan het licht vanuit een nieuw perspectief. Mijn doel is om samen te werken met merken en organisaties die op zoek zijn naar unieke en veelzijdige fotografie.

Architectuurfotografie en workshops Eindhoven
Bent u op zoek naar een fotograaf in Eindhoven, wilt u deelnemen aan mijn fotografieworkshop of wilt u gebruik maken van een architectuurfoto op mijn website? Stuur dan een mail naar info@mitchellvaneijk.nl of neem contact op via het contactformulier.

Opdrachtgevers:
Diederendirrix
Fokkema & Partners Architecten
Eindhoven365
GLOW Eindhoven
Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo
Wooninc.
Woonbedrijf
blowUP-media

Powered by SmugMug Log In